محققان کره اي دريافته اند که غذا خوردن به تنهايي خطر يک بيماري مرگبار را افزايش مي دهد.
به گزارش هفت چشمه به نقل از اسپوتنيک، وقتي افراد به تنهايي غذا ميخورند، تمايل دارند سريعتر غذا بخورند. نتيجه اين افزايش شاخص توده بدن، فشار خون و سطح چربي خون است:عواملي که خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي عروقي را افزايش ميدهند. دانشمندان از سه دانشگاه در کره جنوبي سلامت حدود ۶۰۰ زن بالاي ۶۵ سال را بررسي کردند. آنها سبک زندگي و رژيم غذايي شرکت کنندگاني را که به تنهايي و در جمع غذا ميخوردند، مقايسه کردند.
اين سه گروه کالري، کربوهيدرات، فيبر، سديم و پتاسيم يکساني در طي تحقيق دريافت ميکردند. در گروهي که افراد به تنهايي سر ميز غذا ميخورند، ميزان ۲.۵۸ برابر خطر ابتلا به آنژين - درد قفسه سينه ناشي از کاهش جريان خون، که همچنين از علائم بيماري عروق کرونر قلب است بيشتر به ثبت رسيده است.
پيش از اين در خبرها آمده بود که نشستن طولاني باعث مشکلات قلبي ميشود. همچنين بر اساس بررسيهاي اخير محققان، نشستنهاي طولانيمدت تا ۶۴ درصد احتمال ابتلا به بيماريهاي قلبي را افزايش ميدهد. تحليل ستون فقرات، فشارهاي بيش از حد بر استخوانهاي گردن، کمر و لگن و بسياري ديگر از ناهنجاريهاي اسکلتي، غضروفي و عضلاني هم از ديگر عوارض پشت ميزنشينيهاي طولاني مدت است. به عقيده محققان کانادايي، نشستنهاي طولاني مدت در پشت ميز کار يا روي کاناپه امکان بروز ترومبوز وريدي عمقي را به ويژه در بين افراد مبتلا به چاقي مفرط افزايش ميدهد.
انتهاي پيام/570ه